Pikku-Kallen isä oli ehtinyt jo pelata Afrikan tähteä, Uunoa, leikkiä piiloa ja supermiestä, kun hän heltyi ja antoi pikku-Kallelle ja Masalle padin. Pojilla oli lupa pelata rakennuspeliä vartin ajan, jotta isä saisi laitettua ruuan.

Alakerrasta leijaili jo nenään huumaava kanapadan tuoksu, mutta pikku-Kalle ja Masa ajattelivat, ettei siitä nyt kovasti voi haittaa olla, jos he hieman etsivät tietoa. Masa tiesi, että jos kirjoittaa ensin google ja sitten asian, josta haluaa tietoa, löytää sairaan paljon tietoa. Masa tiesi myös, että kaikesta saa näytölle myös kuvia. Pojat aloittivat lentokoneella. Teksteissä ei heidän mielestään ollut kovin paljon järkeä; kerrottiin vain erilaisista lentokoneista, mutta kuvat olivat hienoja. Kaikenlaisia ja –kokoisia lentokoneita ilmassa ja maassa. ”Ai ai”, pojat tuumivat, ”pääsisipä kyytiin!”

Pommi tuotti myös mielenkiintoisia tuloksia. Kuvat olivat jotenkin eriskummallisia. Sitten Masa kuiskasi pikku-Kallelle sanan, jonka pikku-Kalle oli kyllä kuullut, mutta ei ollut ihan varma, mitä se tarkoitti. Hän arveli, että sanan kuului sekä opettajan että äidin kiellettyjen sanojen listalle. Pojat löysivät hämmentäviä kuvia ja hihittelivät. He kokeilivat myös muutamaa muuta kiellettyjen sanojen listalle kuuluvaa. Aika kului nopeasti.

Isä huusi pojat syömään. Ruokapöydässä pojat eivät malttaneet olla kertomatta, että he olivat etsineet tietoa netistä. Isä kiinnostui ja oli ylpeä, että Kallekin osasi käyttää nettiä niin hyvin. Sitten pojat kertoivat hieman häpeillen, että yksi hakusana oli ollut kakka. Isän ilme muuttui synkemmäksi. Hän käski poikien syödä reippaasti ja tuoda padin hänelle.

Pikku-Kalle ja Masa toivat koneen ja lähtivät ulos. Isä alkoi tutkia koneen hakuhistoriaa. Pommin, lentokoneen ja kakan lisäksi pikku-Kalle ja Masa olivat ehtineet löytää kuvia ja tietoa pepusta, pebasta, pilusta ja läskistä. Myös Shakira alasti antoi osumia, samoin seks. Isä hieroi kaljuaan ja mietti, miten hän ilmoittaisi asiasta äidille ja Masan äidille. Hän tiesi, että kumpikin muuttuisi tulipunaiseksi ja saisi ahdistuskohtauksen, joka päättyisi siihen, että hänen olisi juostava karkuun. Masan äiti olisi vielä jotenkin hoideltavissa, mutta vaimo ei.

Juuri, kun isä luuli poistaneensa hakuhistorian koneelta, äiti huikkasi hein eteisestä.  ”Miehiä ei kiinnosta kuin seksi ja väkivalta!” puuskahti blogikurssilta saapunut äiti eikä voinut arvata, kuinka oikeassa oli.