Opettaja istuu tietokoneen ääressä odottamassa oppilaitaan. Ruokailun jälkeinen tunti aiheuttaa toisinaan opettajalle harmaita hiuksia, koska oppilaat saapuvat paikalle, miten sattuu, sillä ruokalassa on aina kauhea jono. Tänään on hyvä päivä. Opettaja tuntee sen.

Ensin saapuu romanialainen poika. Hän saa katsoa päivän sanan sanakirjasta. Ryhmä on alkanut harjoitella sanakirjan käyttöä, vaikka kaikki kuulemma osaavat jo aakkostaa. Opettaja ei ole aivan varma asiasta, joten sanoja haetaan joka tunti. Kun poika pähkäilee silava-sanan kanssa, luokkaan saapuu seuraava oppilas, joka huutaa kovaan ääneen, että silava on kala. Niitä myydään kuulemma kalatiskillä. Sanakirjaa pläräävä hermostuu ja sanoo, että tulisi ite hakemaan, kun kerran tietää. Tarvi aina möläytellä!

Kun oppituntia on kulunut viisi minuuttia, ollaan edelleen sanakirjan kimpussa, ja suurin osa oppilaista puuttuu. Saapuu kaksi oppilasta. Toisella on kirjat kainalossa, toisella pää. Kirjat unohtuivat kotiin, kun aamulla hieman väsytti. Niinhän se joskus on, toteaa opettaja. Tunti pääsee vihdoin alkamaan, kun ryhmästä puolet on paikalla. Opettaja tarkistaa läksyt, joista saa leiman, jos on tehnyt. Yksi saa leiman. Suurin osa löytää itselleen kynän, opettaja jakaa omiaan ja paperia niille, joiden vihot ovat kotona, hukassa, hävinneessä repussa ja kissan syöminä.

Kun päästään tehtävän kimppuun, ovelta kuuluu koputus. Sisään saapuu tyttö, joka on joutunut odottamaan omaa opettajaa, jotta saisi kirjat luokasta. Hän on innoissaan, koska Justin Bieber on tulossa konsertoimaan Suomeen!

- Ope, tajuutsä! Justin Bieber!

- Mahtavaa! Taidan vähän tajuta.

Ovi pannaan kiinni, opettaja käskee tytön omalle paikalleen ja avaamaan kirjat. Taas jatketaan. Ovi aukeaa, ja sisään saapuu kaksi tyttöä. Molemmilla on kirjat, toinen on muistanut tehdä läksytkin. Toisen reppu oli hävinnyt, ja olihan sitä pitänyt etsiä ennen tuntia. Taas jatketaan tehtävästä, joka käsittelee tiedonhakua internetistä.

- Ope, ootsä koskaan käynyt Egyptissä?

- En ole. Jutellaan Egyptistä kohta. Yritetään käydä tää tehtävä.

Tehtävässä päästään jo toiseen kohtaan, kun ovelle koputetaan. Yläkoulun oppilaat hakevat yhden tappelupukarin sovitteluun. Poika matkaan, ovi kiinni ja tehtävän kimppuun. Tehtävä saadaan käsiteltyä loppuun, ja ollaan siirtymässä seuraavaan.

- Ope, mun täytyy mennä vessaan.

- Ole hyvä, 60 sekuntia aikaa.

- Ai 60?

- Kyllä. Reippaasti nyt.

- Ope, sä oot kyl vähän outo!

Kun pisut on hoidettu ja tehtävä vihdoin tarkistettu, puhutaan hetki Egyptistä. Lopputunnista ope jakaa monisteet, jotka oli tarkoitus tehdä tunnin aikana. Niitä ehditään aloittaa hiukan, ennen kuin tunti loppuu.